Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Primarul Nicușor execută ce îi cere ONG-istul Nicușor!"

Gabriela Firea: "Primarul Nicușor execută ce îi cere ONG-istul Nicușor!"

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat luni pe actualul edil al Bucureștiului, Nicușor Dan, că toate deciziile pe care le ia duc la înghețarea pentru doi ani a tuturor șantierelor publice și private.

Gabriela Firea: "Primarul Nicușor execută ce îi cere ONG-istul Nicușor!"
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   15:21

"Mai există legi în țară? Mai avem instituții?", au fost întrebările formulate luni de Gabriela Firea, într-o postare făcută pe Facebook. 

"Primarul Nicușor execută ce îi cere ONG-istul Nicușor! Așa a justificat înghețarea pentru 2 ani a tuturor șantierelor publice și private! Domnu’ Orban?", a mai scris senatoarea PSD de București.

Mesajul transmis de Gabriela Firea vine în contextul în care Nicușor Dan vrea să ceară Consiliului General suspendarea pentru 2 ani a Planurilor Urbanistice Coordonatoare ale Sectoarelor 2, 3, 4, 5 și 6, potrivit unor proiecte care se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General de pe 26 februarie.

Dacă va fi aprobată, suspendarea PUZ-urilor începe de pe 5 martie, pentru 24 de luni. Pe perioada de suspendare, certificatele de urbanism și autorizațiile de construire / desființare emise de Primarul Municipiului București și de primarii sectoarelor Municipiului București vor respecta prevederile documentațiilor de urbanism anterioare.

Prevederile de suspendare se aplică inclusiv certificatelor de urbanism și autorizațiilor de construire / desființare aflate în curs de emitere la data intrării în vigoare a hotărârilor, prevăd proiectele de hotărâre.

Mai existā legi în țarā? Mai avem instituții? Primarul Nicușor executā ce îi cere ONG-istul Nicușor! Așa a justificat înghețarea pentru 2 ani a tuturor șantierelor publice și private! Domnu’ Orban?

Posted by Gabriela Firea on Monday, 22 February 2021

Firea: Asta a propus primarul general al Capitalei! Este o problemă de siguranță a cetățenilor!

Gabriela Firea susține că primarul general al Capitalei a ”depus un proiect care va fi dezbătut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector”

”Capitala intră în colaps! Investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite împotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector.

Pe scurt, de la poduri, pasaje, lărgiri de bulevarde, până la construcții rezidențiale ori locuințe sociale - toate vor fi înghețate 2 ani, pe puțin.

Asta înseamnă că vor fi afectați direct cetațenii, prin nefinalizarea lucrărilor edilitare, precum și investitorii care plătesc taxe și impozite la stat și care își vor trimite angajații acasă, îngroșând șirul șomerilor, precum și persoanele vulnerabile, care așteptau un acoperiș deasupra capului.

Probabil asta vrea dreapta în Capitală! Să pună pe fugă oamenii și capitalurile.”

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan PSD
Parteneri
Mecanismul prin care românii cu pensii mici vor rămâne cu mai mulți bani
x close