Firea: Asta a propus primarul general al Capitalei! Este o problemă de siguranță a cetățenilor!

de Laura Dinu    |    22 Feb 2021   •   10:53
Firea: Asta a propus primarul general al Capitalei! Este o problemă de siguranță a cetățenilor! hepta

Gabriela Firea susține că primarul general al Capitalei a ”depus un proiect care va fi dezbătut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector”.

”Capitala intră în colaps! Investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite împotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector.

Pe scurt, de la poduri, pasaje, lărgiri de bulevarde, până la construcții rezidențiale ori locuințe sociale - toate vor fi înghețate 2 ani, pe puțin.

Asta înseamnă că vor fi afectați direct cetațenii, prin nefinalizarea lucrărilor edilitare, precum și investitorii care plătesc taxe și impozite la stat și care își vor trimite angajații acasă, îngroșând șirul șomerilor, precum și persoanele vulnerabile, care așteptau un acoperiș deasupra capului.

Probabil asta vrea dreapta în Capitală! Să pună pe fugă oamenii și capitalurile.

Grupul consilierilor social-democrați NU va susține o astfel de aberație administrativă care condamnă Bucureștiul la subdezvoltare iar pe bucureșteni la sărăcire și lipsa unui minim confort.

Dacă PNL votează abuzul dement al primarului căruia nu îi pasă de oameni, va avea soarta PNT-CD!

Instituțiile statului sper să își facă datoria. Este și o problemă de siguranța a cetățenilor!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.

Capitala intra in colaps! Investitiile publice si private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei...

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 21 februarie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close