Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, propusă purtător de cuvânt al USD la campania pentru PE şi prezidenţiale

Gabriela Firea, propusă purtător de cuvânt al USD la campania pentru PE şi prezidenţiale

Gabriela Firea, propusă purtător de cuvânt al USD la campania pentru PE şi prezidenţiale
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Apr 2014   •   15:42

Premierul Victor Ponta i-a propus senatorului PSD Gabriela Firea să fie purtătorul de cuvânt al campaniei electorale a alianţei de la guvernare, atât la PE, cât şi la prezidenţiale.

 
"De nouă ani şi jumătate, foarte mulţi oameni au fost ameninţaţi de către Băsescu Traian şi foarte puţini sunt cei care au avut curaj să se bată cu el. Din acest punct de vedere, vreau să vă spun că îi admir curajul doamnei Gabriela Firea. Sunt mulţi bărbaţi care nu au acest curaj. Toată această situaţie m-a făcut să îi propun - şi îi mulţumesc dacă acceptă - de a fi purtător de cuvânt al campaniei electorale a alianţei noastre şi la Parlamentul European, dar şi la prezidenţiale. Deci, cred că domnul Băsescu o va auzi pe doamna Firea în fiecare zi de acum încolo", a spus, luni, Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Parlament, că marţi va depune o plângere penală pentru şantaj împotriva preşedintelui Traian Băsescu, în urma declaraţiilor şefului statului la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă


Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.
 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Victor Ponta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close