Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Se forţează o criză politică. Ea nu există decât dacă premierul îşi dă demisia fără să aibă motive

Gabriela Firea: Se forţează o criză politică. Ea nu există decât dacă premierul îşi dă demisia fără să aibă motive

Gabriela Firea: Se forţează o criză politică. Ea nu există decât dacă premierul îşi dă demisia fără să aibă motive
06 Iun 2015   •   13:21

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela vrânceanu Firea, a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a vorbi despre situţia premierului Victor Ponta, dar şi a partidului, în cazul unei demisii.

Care vor fi principalele poziţii luate de forul suprem al Comitetului Executiv: fie o reconfirmare pentru întărirea mandatului ca premier şi în fruntea partidului de asemenea, fie se va decide ca acesta să îşi dea demisia.

Gabriela Firea: 

"Vor veni toţi preşedinţii de organizaţii judeţene ai PSD, şi de asemenea miniştri ai cabinetului Ponta", a declarat Gabriela Firea.

"Este puţin probabil să existe alte voci în cadrul acestei şedinţe, care să spună altceva decât ceea ce este vizibil cu ochiul liber, şi anume că se forţează o criză politică. Ea nu există decât dacă premierul îşi dă demisia fără să aibă motive pentru a face acest lucru".

A fost convocată o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD. Preşedintele partidului, Victor Ponta, a convocat această şedinţă pentru ziua de luni, la ora 15, la Palatul Parlamentului.

Comitetul Executiv este forul suprem în  partid, cel care îl conduce între congrese. Aşadar, sunt aşteptaţi lideri ai PSD din toată ţara.

Procurorii au cerut Camerei Deputaţilor un aviz pentru a putea începe urmărirea penală împotriva lui Victor Ponta şi pentru conflict de interese, având în vedere că, în calitate de premier, l-a numit pe Dan Şova în funcţia de ministru, în condiţiile în care în trecut a primit foloase din partea senatorului Şova.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta urmarit penal demisie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close