Gabriela Firea: Sorin Grindeanu ar fi putut pierde scaunul de premier, dar să rămână ministru

de D.G.    |    21 Iun 2017   •   10:03
Gabriela Firea: Sorin Grindeanu ar fi putut pierde scaunul de premier, dar să rămână ministru  Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, a declarat, marți seară, că premierul Sorin Grindeanu nu a reuşit să implementeze nici 25% din ce şi-au propus în privinţa programului de guvernare. Gabriela Firea a subliniat că Sorin Grindeanu ar fi putut să rămână ministru în noul Executiv. scrie romaniatv.net.

"Cand am analizat programul de guvernare am realizat că din ceea ce ne-am propus, nici 25 % nu s-a infaptuit. Poate nu se ajungea la schimbarea premierului. Domnul Grindeanu putea sa ramana in guvern, dar să nu mai fie premier. Nu era ceva umilitor pentru dumnealui. Pentru Traian Băsescu nu e umilitor să fie senator acum după ce a fost preşedinte şi primar. Putea să fie vicepremier, ministru sau o altă funcţie în Guvern", a spus primarul Capitalei într-o emisiune TV.

Gabriela Firea a lansat acuzaţii dure la adresa premierului Sorin Grindeanu şi a secretarului general al Guvernului, Victor Ponta. "Nu este o lupta intre PSD si PSD aşa cum au lansat aceasta sintagma anumite persoane. Este o batalie pentru respectarea legii. Pare că Ponta este strategul lui Grindeanu. A făcut diferite ilegalităţi la Palatul Victoria. Ar tebui să îi spună lui Sorin Grindeanu să demisioneze", a adăugat Gabriela Firea.

 

 

 

Parteneri
x close