Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Înșelăciune pe fața! Șarlatanie politică! Inducere în eroare a cetățenilor!”

Gabriela Firea: ”Înșelăciune pe fața! Șarlatanie politică! Inducere în eroare a cetățenilor!”

Gabriela Firea îl critică dur pe primarul Capitalei pentru afirmația potrivit căreia testarea extinsă nu poate fi făcută în Capitală, din cauză că nu sunt bani pentru asta. ”Zilnic, noul primar care promitea un nou București, mai civilizat și mai prosper ne transmite cum nu poate să facă mai nimic!”, spune fost primar al Capitalei.

Gabriela Firea: ”Înșelăciune pe fața! Șarlatanie politică! Inducere în eroare a cetățenilor!”
de Laura Dinu    |    25 Noi 2020   •   11:20

”Înșelăciune pe fața! Șarlatanie politică! Inducere în eroare a cetățenilor! Asta au făcut, de mână, în campanie, Ludovic Orban și Nicușor Dan. Mereu spun că nu pot, nu au cum și blochează tot! Au promis că vor veni bani de la Ministerul de Finanțe, investiții de la Dezvoltare și Energie, sprijin guvernamental, proiecte de dezvoltare. Și oamenii au crezut aceste gogoși umflate de campanie.

Zilnic, noul primar care promitea un nou București, mai civilizat și mai prosper ne transmite cum nu poate să facă mai nimic!

Aseară a anunțat că “nu poate face testare extinsă în Capitală”, pe dotările pregătite de mine și echipa mea, și cu parteneriatele cu clinicile de stat și private pe care le-am lăsat bune de folosit la Primărie, pentru că “ESTE PREA SCUMP”!!!

Cum se poate așa ceva? Unde sunt banii de la guvern promiși în campanie?

Unde este prioritizarea problemelor?

Sănătatea este cea mai importantă!

V-am lăsat totul de-a gata, muncit și organizat, numai să folosiți, să salvați cât mai multe vieți!

Vă dați seama dacă era primar Nicușor Dan la începutul pandemiei, când am făcut un efort financiar extraordinar din partea primăriei pentru aparatură, dotarea spitalelor cu materiale sanitare și de protecție pentru medici, circuite separate, zone de triaj, construirea Spitalului Modulat Covid Pipera?

Ar fi spus că totul este scump și că nu are ce să facă!

Guvernul PNL a blocat testarea în București! Acum, primarul susținut de dreapta unită blochează șansa bucureștenilor de a trăi o viață în siguranță, prin lipsa de investiții în sănătate!

Așa a făcut și cu promisiunea fermă că se rezolvă imediat livrarea fără întreruperi a apei calde și a căldurii, pentru că are sprijinul guvernului : bani pentru investiții rapide și că CET-urile, care aparțin de Ministerul Energiei, vor livra agent termic în parametri corespunzători, nu cum îi sabotau pe bucureșteni, ca să mă pună pe mine într-o situație dificilă.

Acum, noul primar le cere bucureștenilor să “aibă răbdare” și se laudă cu fondurile europene obținute în mandatul meu, pentru reabilitarea rețelei de termoficare.

În fiecare zi apar noi și noi dovezi că ceea ce au făcut Nicușor și Ludovic Orban se numește escrocarea cetățenilor!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Pană de curent uriașă în patru țări din Europa. Peste tot se aud sirenele ambulanțelor
x close