Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea îl critică pe Vlad Voiculescu: ”Dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?”

Gabriela Firea îl critică pe Vlad Voiculescu: ”Dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?”

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, intervine în scandalul salariilor medicilor de la ATI printr-o postare pe Facebook.

Gabriela Firea îl critică pe Vlad Voiculescu: ”Dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?”
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   12:57

”Reducerea veniturilor medicilor si asistentilor - pe masa guvernului! I-am prins iar cu minciuna! Domnule ministru Vlad Voiculescu, dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți? Ați discutat în Guvern, acum câteva zile, un Memorandum în care se precizează că sporurile din Sănătate sunt prea mari și că trebuie reduse! Iar colega dumneavoastră de Guvern, Raluca Turcan, chiar a făcut declarații în sprijinul aceleiași idei! Cine sunt, domnule Voiculescu, politicienii iresponsabili care spun că veniturile din Sănătate vor scădea, nu cumva dumneavoastră și doamna Turcan?!

Cât despre scădere, liderii de sindicat din Sănătate au făcut calculele în baza Memorandumului și aceasta ajunge și la 48%!

Iar toate acestea în pandemie!

Așadar, iresponsabili sunteți dumneavoastră, cei din Guvernul PNL - USR - Plus, domnule Voiculescu, fiindcă fie nu citiți ce semnați, fie nu înțelegeți ce citiți!”, a scris Gabriela Firea, luni, pe pagina sa de Facebook.

Reducerea veniturilor medicilor si asistentilor - pe masa guvernului! I-am prins iar cu minciuna! Domnule ministru Vlad...

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 22 martie 2021

Citiți și: Marius Budăi: ”Domnule Cîțu, măcar citiți dumneavoastră Memorandumurile pe care le treceți prin Guvern!”

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Horoscop 1-15 octombrie, cu Cristina Demetrescu. Atenţie la eclipsă!
x close