Antena 3 CNN Politică Marius Budăi: ”Domnule Cîțu, măcar citiți dumneavoastră Memorandumurile pe care le treceți prin Guvern!”

Marius Budăi: ”Domnule Cîțu, măcar citiți dumneavoastră Memorandumurile pe care le treceți prin Guvern!”

”Incompetenții! Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și ministrul Muncii Raluca Turcan fie nu citesc ce semnează fie nu înțeleg ce citesc!”, a scris pe Facebook fostul ministrul al Muncii Marius Budăi.

Marius Budăi: ”Domnule Cîțu, măcar citiți dumneavoastră Memorandumurile pe care le treceți prin Guvern!”
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   11:35

”Incompetenții!

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și ministrul Muncii Raluca Turcan fie nu citesc ce semnează fie nu înțeleg ce citesc!

Domnule Cîțu, măcar citiți dumneavoastră Memorandumurile pe care le treceți prin Guvern!

Turcan și Voiculescu susțin că nu vor scădea veniturile din Sănătate, dar iată ce scrie în Memorandumul propus de ea Guvernului și discutat în primă lectură:

"Cât privește plafonarea la 30% din suma salariilor de bază, a sporurilor acordate personalului bugetar pe ordonator de credite, în prezent, există sectoare de activitate care sunt exceptate de la acest plafon de sporuri, ceea ce determină acordarea unui număr mai mare de sporuri pentru aceste categorii bugetare, în detrimentul altor categorii de personal bugetar care nu pot depăși acest plafon. În acest sens, există excepții pentru instituţiile din sistemul sanitar şi de asistenţă socială"

Și ce recomandă:

" În acest sens, se propun o serie de principii care vor fi avute în vedere la elaborarea cadrului normativ privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, printre acestea numărându-se: plafonarea sporurilor la 20% din salariul de bază, la nivel individual"

Sporurile în Sănătate ajung și la 80%, iar limitarea lor la 20% duce, da, la scăderea veniturilor cadrelor medicale, mai ales ale celor din ATI!

Incompetenților!”, este mesajul transmis de Marius Constantin Budăi, luni, pe pagina sa de Facebook.

Incompetenții! Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și ministrul Muncii Raluca Turcan fie nu citesc ce semnează fie nu...

Publicată de Marius Constantin Budăi pe Luni, 22 martie 2021

×
Subiecte în articol: Marius Budăi
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close