Antena 3 CNN Politică Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucureşti

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucureşti

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucureşti
02 Iul 2017   •   12:51

Gabriela Szabo a fost numită vineri în funcţia de director general al CSM Bucureşti, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

„Începând cu această dată, Gabriela Szabo se detaşează la Clubul Sportiv Municipal Bucureşti, în funcţia de conducere de director general, pe o perioadă de maxim un an", se spune în comunicat. 

Primarul General, Gabriela Firea, spune că speră ca, sub conducerea Gabrielei Szabo, CSM Bucureşti să devină punct de reper în sportul românesc şi mondial. 

„Avem acum la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti un director cu experienţă sportivă de nivel mondial, o sportivă care a fost desemnată în urmă cu câţiva ani 'cea mai bună atletă din lume', fiind medaliată în repetate rânduri în cadrul olimpiadelor şi totodată deţinătoarea unor recorduri mondiale importante. Sub conducerea doamnei Szabo sper ca CSM Bucureşti să devină punct de reper în sportul românesc şi, de ce nu, în sportul mondial. Îmi reafirm încă o dată susţinerea pentru sport, consider că are un rol foarte important în viaţa noastră şi a copiilor noştri, drept pentru care voi face tot ce îmi stă în putinţă să încurajez şi să dezvolt acest domeniu atât în şcoli cât şi în timpul liber", mai afirmă Firea. 

Sportiva de talie mondială, fost ministru al Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo a fost desemnată, în anul 1999, cea mai bună atletă a lumii şi cea mai bună sportivă a Europei. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close