Antena 3 CNN Politică Geoană: Acela care crede că PSD nu are ca ţintă Cotroceniul, nu ştie politică

Geoană: Acela care crede că PSD nu are ca ţintă Cotroceniul, nu ştie politică

Geoană: Acela care crede că PSD nu are ca ţintă Cotroceniul, nu ştie politică
Sursa foto: Mircea Geoana
20 Feb 2009   •   13:16

Cine crede că PSD nu are ca ţintă să-şi instaleze un preşedinte la Cotroceni nu ştie politică şi nu cunoaşte PSD, a declart vineri, președintele social-democrat, Mircea Geoană, prezent la lucrările Comitetul Executiv al organizaţiei de femei PSD.
"Cine ar fi crezut sau suspectat PSD că nu va avea ţintă cucerirea Palatul Cotroceni şi instalarea unui social-democrat în decembrie anul viitor la Cotroceni, înseamnă că nu cunoaşte PSD sau nu cunoaşte politică", a spus Geoană, înpăunându-se în fața colegelor social-democrate.
Liderul PSD a anunțat și ținta electorală pe care partidul și-a propus-o să o atingă la alegerile europarlamentare: 15 posturi de eurodeputat. În acest ens, Geoană le-a promis femeilor pesediste că jumătate din locurile eligibile pentru europarlamentare vor fi rezervate doamnelor. "Sunt absolut hotărât să abordăm această bornă de echitate între bărbaţi şi femei. Mai mult, cred că putem să stabilim fără ezitare obiectivul nostru ? 15 pentru România, 15 social-democraţi, bărbaţi şi femei. Acesta este targetul nostru electoral", a adăugat liderul PSD.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close