Antena 3 CNN Politică Geoană, despre "blestemul celor trei Elene": Băsescu vrea să o pună pe Udrea premier

Geoană, despre "blestemul celor trei Elene": Băsescu vrea să o pună pe Udrea premier

Geoană, despre "blestemul celor trei Elene": Băsescu vrea să o pună pe Udrea premier
Sursa foto: Elena Udrea
28 Oct 2009   •   11:36

Preşedintele Traian Băsescu vrea să o propună premier pe Elena Udrea după alegerile prezidenţiale, a declarat miercuri, liderul PSD Mircea Geoană. În opinia preşedintelui social-democrat, asupra României pluteşte "blestemul celor trei Elene": Lupescu, Ceauşescu şi Udrea.

Liderul PSD a susţinut că obiectivul imediat al preşedintelui Băsescu îl constituie menţinerea unor miniştri PDL în Guvernul actual pentru câştigarea alegerilor, urmată de numirea Elenei Udrea ca premier după cele două tururi de scrutin prezidenţiale.
"Adevăratul plan al domnului Băsescu este acela de a păstra aceşti miniştri PDL specializaţi în luatul de bani, căratul de bani şi fraudarea alegerilor până pe 6 decembrie, iar după 6 decembrie adevăratul plan al lui Băsescu este să o pună pe cea mai apropiată colaboratoare a sa, doamna Elena Udrea, prim-ministru al României , dar vă spun că acest lucru nu se va întâmpla" a afirmat Geoană.
"Nu vom permite ca blestemul celor trei Elene din istoria României: Elena Lupescu, Elena Ceauşescu, Elena Udrea să se îndeplinească!", a conchis liderul PSD.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close