Antena 3 CNN Politică Geoană: E.ON Gaz scumpeşte preţul la gaze într-o manieră dictatorială

Geoană: E.ON Gaz scumpeşte preţul la gaze într-o manieră dictatorială

Geoană: E.ON Gaz scumpeşte preţul la gaze într-o manieră dictatorială
09 Apr 2008   •   16:32

Social-democraţii ies la rampă cu declaraţii privitoare la ?explozia preţurilor? la alimente şi gaze naturale. ?Este o situaţie care erodează în mod dramatic puterea de cumpărare a cetăţenilor?, a comentat Mircea Geoană anunţurile făcute de patronatul Rompan şi distribuitorul E.ON Gaz. În acest context, liderul social-democrat a reiterat sprijinul pe care PSD îl va acorda iniţiativei de reducere la 5% a TVA-ului pentru alimentele de bază. În ceea ce priveşte decizia E.ON Gaz de a majora tariful la gazele naturale, Geoană a acuzat compania că acţionează într-o ?manieră dictatorială?.

Modul în care distribuitorii privaţi de gaze se comportă faţă de consumatorii români reprezintă o sfidare la adresa cetăţenilor români. ?E.On sfidează ţara în care operează?, a atacat liderul PSD, făcând apel la instituţiile statului să ia măsurile necesare ?pentru a tempera acest zel?.

Întrebat care va fi decizia finală a partidului în ceea ce priveşte candidatul la Primăria Generală a Capitalei, Geoană a precizat că niciun candidat nu va putea intra în această cursă "împotriva voinţei propriului partid". "În această perioadă, toţi colegii vor înţelege că există un interes suprem de a câştiga Primăria Capitalei". Liderul PSD a evitat să pronunţe un nume, precizând că au existat discuţii atât cu Sorin Oprescu, cât şi cu Miron Mitrea. Decizia finală va fi luată în cadrul Comitetului Executiv de vineri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close