Antena 3 CNN Politică Geoană şi C.V. Tudor, acelaşi mesaj din poarta TVR: ?Nu au venit pentru că le e teamă de mine?

Geoană şi C.V. Tudor, acelaşi mesaj din poarta TVR: ?Nu au venit pentru că le e teamă de mine?

Geoană şi C.V. Tudor, acelaşi mesaj din poarta TVR: ?Nu au venit pentru că le e teamă de mine?
Sursa foto: Mircea Geoanã, C.V. Tudor
18 Noi 2009   •   20:13

Cu dezbaterea dorită anulată de TVR din lipsă de combatanţi, candidatul PSD, Mircea Geoană a descins totuşi luni seară la intrarea postului public de televiziune pentru a susţine din postura de prim şi aproape unic sosit că ceilalţi contracandidaţi nu s-ar fi prezentat din prea multă frică faţă de el. Şeful său de campanie, Viorel Hrebenciuc a declarat la Antena3 că a încercat să-l oprească din drum, anunţându-l că dezbaterea din această seară a fost anulată. ? Era în maşină. L-am sunat să-i spun să se întoarcă. Dezbaterea s-a anulat pentru că Băsescu, Antonescu, Oprescu şi Kelemen au anunţat că nu se prezintă. ?, a declarat în urmă cu câteva minute Viorel Hrebenciuc.

Geoană şi-a ironizat rivalii, apreciind că din modul cum au evoluat lucrurile în cursul zilei reiese cã celorlalţi candidaţi la Preşedinţie le este fricã de o confruntare cu directã cu el. Geoană a criticat şi faptul că ceilalţi candidaţi au refuzat confruntările în mediul academic pe care el le-a anunţat.

?Sunt la TVR, deschis şi dispus să particip la dezbateri. Faptul că această invitaţie, a unui consorţiu de televiziuni, a fost declinata arată că au o problemă în a se întâlni cu mine. Cred că gesturile acestea arogante, cu format de doi, de cinci, de şapte nu-şi au rostul. Uitaţi ce înseamnă negocierile. Nu le place moderatorul. De unde până unde asta? Îl aştept pe domnul Băsescu la o confruntare în doi, pentru ca până la urmă noi suntem cei care intră în turul doi. Iată cum nişte oameni mici aruncă în aer un model de campanie, care ar fi însemnat un pas în plus în democraţie? a susţinut Geoană, în faţa sediului TVR, înainte de a intra în clădire pentru a se lămuri în legătură cu motivele anulării confruntării electorale de către organizatori..

Mircea Geoană a amintit că a propus o dezbatere la ASE şi ceilalţi au refuzat pe motiv că rectorul de la ASE este membru PSD, "ceea ce este o minciună". "N-au vrut la ASE, nu le place economia, nu le place la TVR, nici la Antenă, nici la Realitatea. Adevărul e că nu le place o confruntare cu mine", a susţinut Geoană.

Candidatul PSD nu a fost singurul sosit la televiziunea publică. Liderul PRM, C.V. Tudor a profitat de prezenţa camerelor tv pentru a face declaraţii după anularea confruntării dintre cei 7 candidaţi.

"Eu sunt cheia problemei aici. Le e teamă de mine", a susţinut şi Corneliu Vadim Tudor din poarta televiziunii, ameninţându-l pe Băsescu ?să-şi bage minţile în cap? deoarece altfel va merge direct la Jilava.

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close