Antena 3 CNN Politică George Simion, despre Klaus Iohannis: "Probabil se teme de români. Mai degrabă vine în Alba Iulia să joace golf, decât să fie la Ziua Naţională"

George Simion, despre Klaus Iohannis: "Probabil se teme de români. Mai degrabă vine în Alba Iulia să joace golf, decât să fie la Ziua Naţională"

George Simion, copreședintele AUR, i-a lansat preşedintelui Klaus Iohannis o invitație la Alba Iulia la evenimentele dedicate Zilei Naționale pentru a constata cât de dorit mai este de români în funcția prezidențială.

George Simion, despre Klaus Iohannis: "Probabil se teme de români. Mai degrabă vine în Alba Iulia să joace golf, decât să fie la Ziua Naţională"
de Claudia Popovici    |    29 Noi 2021   •   17:38

Întrebat de ce îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, George Simion i-a reamintit preşedintelui că Marea Unire a avut loc la Alba Iulia şi nu la Cotroceni. 

„Pentru că acolo s-a înfăptuit Unirea şi acolo vor fi românii. Mi se pare normal ca toţi oamenii ţării să fie prezenţi şi în capitala Marii Uniri la Alba Iulia. Nu în București s-a făcut Unirea şi nu la Cotroceni.

Tot un etnic german era atunci șeful statului, dar era patriot. În momentul ăsta îl vedem pe Klaus Iohannis care mai degrabă vine în judeţul Alba să joace golf decât să fie alături de români la Ziua Naţională.

Probabil, Klaus Iohannis se teme de români. Noi i-am spus că nu are de ce să se teamă, să vină cu încredere manifestările de la Alba Iulia de Ziua Naţională şi între două partide de golf să participe şi la manifestări", a spus George Simion la Antena 3

George Simion nu a fost invitat la recepția de Ziua Naţională organizată de Klaus Iohannis

Întrebat dacă îl deranjează că nu a fost invitat la recepția organizată de preşedintele Klaus Iohannis, George Simion a spus.

„Sincer, nici nu m-aş fi dus. Din 2006, an de an sunt prezent în capitala Marii Uniri la Alba Iulia. Cum alege să sfârșească domnul preşedinte şi cum să îşi desfășoare ultima perioadă a mandatului ţine de domnia sa.

Noi sperăm să nu apuce preşedintele Klaus Iohannis 2024. Sperăm să reușim demiterea preşedintelui şi alegea unui preşedinte care să facă ceva. Am văzut ce a făcut timp de 7 ani, nimic.

Am văzut ce coerent a fost în doctrina sa politică şi în relaționarea cu adversarii politici. Nu poţi să te aștepți la altceva de la un asemenea preşedinte. Nu toate partidele trebuie să stea la brelocul lui Klaus Iohannis", a mai spus George Simion.

George Simion, mesaj pentru Klaus Iohannis

Întrebat ce mesaj are pentru preşedintele Klaus Iohannis de Ziua Naţională, liderul AUR a spus: 

„La mulţi ani, Klaus Iohannis. La mulţi ani, români. La mulţi ani, România. O zi pe an trebuie să găsim punctul de uniune națională şi să nu ne mai certăm. Ziua asta este Ziua Naţională", a conchis George Simion la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: George Simion 1 Decembrie Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc, duminică, 16 iunie 2024
x close