Antena 3 CNN Politică Gest incredibil făcut de Raluca Turcan la citirea moțiunii de cenzură. S-a întors spre Ludovic Orban și...

Gest incredibil făcut de Raluca Turcan la citirea moțiunii de cenzură. S-a întors spre Ludovic Orban și...

În timp ce purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, citea textul moțiunii de cenzură, Raluca Turcan a făcut un gest incredibil.

Gest incredibil făcut de Raluca Turcan la citirea moțiunii de cenzură. S-a întors spre Ludovic Orban și...
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    20 Aug 2020   •   15:44

Prim-vicepreşedinte PNL, Raluca Turcan, s-a întors spre premierul Ludovic Orban și a râs ironic în timp ce Lucian Romașcanu spunea că "Guvernul a venit cu o parodie de program de guvernare în care relansarea economică ar urma să aibă loc în 2027". Mai mult decât atât, aceasta a ridicat o mână, părând că arată un gest obscen, scrie DCNews. 

Orban: Atacăm moţiunea PSD la Curtea Constituţională. Să vă fie ruşine!

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că liberalii vor ataca la Curtea Constituţională a României moţiunea de cenzură iniţiată de PSD la adresa lor, afirmând că aceasta este "o colecţie de minciuni" şi că a fost depusă în sesiune extraodinară.

"Am luat decizia să declanşăm conflictul juridic de natură constituţională între Guvern şi Parlament privitor la depunerea acestei moţiuni de cenzură", a anunţat, joi, şeful Guvernului, Ludovic Orban, la Palatul Parlamentului.

Potrivit prim-ministrului, sesizarea la CCR ar urma să fie depusă joi sau vineri.

Cât despre moţiune, este una "manipulatorie" şi reprezintă "o colecţie de minciuni", a spus premierul Orban.

"Eu o asemenea colecţie de minciuni, de date falsificate, o asemenea moţiune manipulatorie nu am văzut văzut niciodată în istoria moţiunilor de cenzură în ultimii 30 de ani. (...) E o minciună gogonată scrisă de acești indivizi care nu înțeleg nimic. Noi 20 de zile n-am avut posibilitatea să dispunem măsuri de împiedicare a virusului. Nu le e rușine baronilor PSD?", a afirmat Orban. 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close