Antena 3 CNN Politică Giuliani afirmă că a fost contactat de Departamentul de Stat în legătură cu scrisoarea adresată lui Klaus Iohannis şi că a discutat cu cel puţin un oficial român

Giuliani afirmă că a fost contactat de Departamentul de Stat în legătură cu scrisoarea adresată lui Klaus Iohannis şi că a discutat cu cel puţin un oficial român

Giuliani afirmă că a fost contactat de Departamentul de Stat în legătură cu scrisoarea adresată lui Klaus Iohannis şi că a discutat cu cel puţin un oficial român
30 Aug 2018   •   12:16

Avocatul preşedintelui Donald Trump Rudolph Giuliani spune că a fost contactat de Departamentul de Stat în legătură cu scrisoarea adresată autorităţilor române şi că a discutat cu cel puţin un oficial român, fără a-l nominaliza, conform Washington Post. De asemenea, el a afirmat că poate ar fi trebuit să menţioneze în document că nu reprezintă poziţia preşedintelui Donad Trump, scrie news.ro.

Rudolph Giuliani a fost sunat săptămâna aceasta de oficiali ai Departamentului de Stat în legătură cu scrisoarea, aceştia vrând să ştie dacă este reală, răspunsul său fiind: "Absolut".

Giuliani a precizat că nu este implicat în acţiuni vizând şi alte state în afară de România şi că nu a discutat acest subiect cu Trump sau cu alt oficial al administraţiei.

"Sunt persoană particulară", a replicat el când a fost întrebat de ce a adoptat o poziţie contrară celei a Guvernului SUA.

"Poate ar fi trebuit să menţionez în scrisoare că nu îl reprezint pe preşedinte", a spus el, dar că a presupus că autorităţile române ştiu acest lucru. Rudolph Giuliani a mai precizat că a discutat cu cel puţin un oficial român în contextul demersului său, fără însă a face nominalizări.

×
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close