Antena 3 CNN Politică Guvernul Orban, decizie-șoc la final de an. Surse PNL: Raed Arafat ar putea rămâne fără funcția de secretar de stat în MAI

Guvernul Orban, decizie-șoc la final de an. Surse PNL: Raed Arafat ar putea rămâne fără funcția de secretar de stat în MAI

Raed Arafat ar putea rămâne fără funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, potrivit unor surse PNL.

Guvernul Orban, decizie-șoc la final de an. Surse PNL: Raed Arafat ar putea rămâne fără funcția de secretar de stat în MAI
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
29 Dec 2019   •   21:59

Guvernul Orban va avea ultima şedinţă din acest an luni, pe 30 decembrie, când vor fi adoptate proiectele de hotărâre privind organizarea ministerelor.

Potrivit unor surse PNL, în ședința de Guvern de mâine ar putea fi aprobată noua organigrama MAI fără funcția de secretar de stat a lui Raed Arafat.

Întrebat despre acest lucru, Raed Arafat a declarat că nu a văzut niciun document și nimeni nu i-a spus nimic în acest sens.

Executivul se reunește la Palatul Victoria, de la ora 11.00. Premierul le-a transmis, în ședința de vineri seara, miniștrilor să aibă toate avizele la proiectele de hotărâre care reglementează funcționarea ministerelor pentru ca acestea să fie aprobate luni de către Guvern. 

Orban a explicat că proiectele de hotărâre pentru organizarea și funcționarea ministerelor trebuie aprobate, în contextul în care instituțiile trebuie să aibă noile organigrame pentru anul viitor.

”Acesta e principalul obiectiv al ședinței din data de 30 pentru că trebuie să intrăm în Anul Nou cu noile organigrame ale ministerelor, în funcție de viziunea voastră ca și miniștri și în funcție de elementele care există în ordonanță de urgență de funcționare și organizare a Guvernului”, a afirmat Ludovic Orban, în debutul ședinței de vineri seara a Guvernului.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Guvernul Orban Ludovic Orban
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close