Antena 3 CNN Politică Guvernul renunţă la pomul de Crăciun, PD-L sărbătoreşte sub bradul din Modrogan

Guvernul renunţă la pomul de Crăciun, PD-L sărbătoreşte sub bradul din Modrogan

Guvernul renunţă la pomul de Crăciun, PD-L sărbătoreşte sub bradul din Modrogan
10 Dec 2008   •   15:57

Guvernul a renunţat să mai comande un brad înalt de Crăciun care să fie amenajat în grădina Palatului Victoria, decizie impusă de necesitatea reducerii cheltuielor administrative pe final de an, au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, surse guvernamentale. În contrapartidă, la sediul central din Modrogan, liderii PD-L au dispus ridicarea unui brad pentru a sărbători cum se cuvine sărbătorile de iarnă care le-au adus cadou guvernarea.
Ridicarea bradului constituie o tradiţie a Guvernului în ultimii ani. ?Motivul renunţării la această tradiţie de sărbători este necesitatea reducerii cheltuielilor administrative curente?, au afirmat sursele citate.
Un document redactat în acest sens în Guvern indica, printre altele, că pomii de iarnă vor fi amenajaţi numai în anumite spaţii, nu în fiecare birou din instituţiile publice.
În paralel, pedeliştii au decis să fie mai generoşi şi să dechidă larg baierele pungiii pentru ridicarea şi împodobirea unui brad înalt în curtea sediului central din Modrogan.
Miercuri, o echipă de muncitori ai Luxten lucra de zor la împodobirea bradului cu o instalaţie electrică, la care se adăugau impresionanţi fulgi de zăpadă metalici. ?Staţi liniştiţi, bradul va fi terminat înainte de a fi gata Guvernul? a comentat hâtru unul dintre lucrători.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: brad Crăciun guvern PD-L
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close