Antena 3 CNN Politică Horea Uioreanu, deputat PNL: Croitoru este "ofiţer sub acoperire" (VIDEO)

Horea Uioreanu, deputat PNL: Croitoru este "ofiţer sub acoperire" (VIDEO)

Horea Uioreanu, deputat PNL: Croitoru este "ofiţer sub acoperire" (VIDEO)
Sursa foto: uioreanu
16 Oct 2009   •   18:45

Premierului desemnat, Lucian Croitoru, ar putea fi un ?ofiţer sub acoperire?. Declaraţia a fost făcută în exclusivitate la News Magazine, la Antena 3, de liberalul Horea Uioreanu. Acuzaţiile au fost negate însă de Lucian Croitoru, care spune că nu a făcut parte din niciun serviciu secret şi nici nu a colaborat cu o astfel de instituţie.

Deputatul PNL, Horea Uioreanu, susţine că la această concluzie a ajuns un grup de analişti, după ce au analizat calificarea şi poziţiile cheie pe care le-a deţinut Croitoru de-a lungul timpului. Liberalul nu a vrut totuşi să facă public numele studiului pe care l-a invocat.

Lucian Croitoru, premierul desemnat de şeful statului, neagă acuzaţiile. ?N-am făcut niciodată parte, sub nicio formă, din niciun sevriciu secret, nici din ţară, nici din străinătate. Nici nu am colaborat? a declarat, pentru Mediafax, Croitoru.

La data desemnării sale ca premier, Lucian Croitoru era consilier al guvernatorului BNR. De-alungul timpul, el a fost consilier al Ministrului de Finanţe, în guvernul condus de Mugur Isărescu, şi consilier senior la FMI. A fost propus de PD-L pentru funcţia de viceguvernator, dar nu a trecut de votul Parlamentului.



Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close