Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: Huiduielile la adresa lui Băsescu, Boc şi Udrea, de rău augur pentru PDL şi preşedinte

Hrebenciuc: Huiduielile la adresa lui Băsescu, Boc şi Udrea, de rău augur pentru PDL şi preşedinte

Hrebenciuc: Huiduielile la adresa lui Băsescu, Boc şi Udrea, de rău augur pentru PDL şi preşedinte
Sursa foto: viorel jrebenciuc
20 Iul 2009   •   03:23

Liderul grupului parlamentar PSD din Cameră, Viorel Hrebenciuc, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că huiduielile la adresa preşedintelui Traian Băsescu, a premierului Emil Boc şi a ministrului Turismului, Elena Udrea, nu sunt un semn de bun augur pentru PDL şi şeful statului.
"Din nefericire, am înţeles că la acel festival de jazz a fost huiduită şi Elena Udrea . A mai fost şi aspectul acela nedorit prin care a trecut domnul premier Emil Boc la Timişoara. Acum provocarea pe care Băsescu a făcut-o la Tuşnad cu tinerii maghiari, de asemenea, s-a lăsat cu huiduieli. Nu cred că este un semn de bun augur pentru cei din PDL şi pentru preşedintele Băsescu în acelaşi timp", a spus Hrebenciuc, arătând că aceste critici pot fi extinse, totodată, şi la nivelul Guvernului.
O persoană a aruncat cu ouă, vineri la prânz, spre maşina în care urcaseră premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, imediat după o întâlnire de la Consiliul Judeţean Timiş, ouăle spârgându-se pe treptele Palatului Administrativ din Timişoara.
Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă dimineaţă, la Băile Tuşnad, la cea de a XX-a ediţie a Universităţii de Vară şi Tabăra Studenţească "Tusvanyos". El a susţinut un discurs în timpul căruia, când a vorbit despre autonomia locală care trebuie să fie la fel "la Odorhei şi la Tulcea", a fost huiduit îndelung, la fel ca şi în momentul în care a citat din Constituţie despre caracterul naţional, suveran şi independent al României, aminteşte Mediafax.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a participat, sâmbătă seară, pentru o oră, la Festivalul de Jazz Gărâna, unde spectatorii au huiduit şi fluierat la sosirea şi plecarea delegaţiei, demnitarul susţinând, ulterior, că reacţia a fost cauzată de faptul că a trecut prin faţa publicului în timpul concertului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Hrebenciuc Elena Udrea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close