Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: Udrea a trecut de la roz la negru. Comisia se apropie de nişte adevăruri (VIDEO)

Hrebenciuc: Udrea a trecut de la roz la negru. Comisia se apropie de nişte adevăruri (VIDEO)

Hrebenciuc: Udrea a trecut de la roz la negru. Comisia se apropie de nişte adevăruri (VIDEO)
04 Sep 2009   •   22:37

"De când a început scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardează... probabil că cei din Comisie se apropie de nişte adevăruri?, a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, în cadrul emisiunii Antena 3 Special. Viorel Hrebenciuc este liderul deputaţilor PSD şi strategul de campanie electorală al lui Mircea Geoană.

Hrebenciuc a spus că ?există o corelaţie între obsesiile preşedintelui şi ceea ce emite Elena Udrea în general?. Mai mult el susţine că PSD-ul ar fi închis ochii la neregulile Elenei Udrea, mai ales că tocmai se consumase episodul Ridzi.

?Dacă Elena Udrea nu ar fi vorbit cu atâta derâdere despre perdele poate şi noi am fi închis ochii la aceasta mai ales că tocmai fusese episodul Ridzi care era dureros pentru PDL. S-a escaladat relaţia dintre PSD şi PDL din pricina cazului Udrea?, a precizat Viorel Hrebenciuc.

Mai mult, potrivit acestuia, ?domnul Stolojan, fiind un bun contabil, chiar ştia că s-au cheltuit bani aiurea la ministerul Turismului, a şi spus-o la un moment dat, spre lauda lui?.

Viorel Hrebenciuc este de părere că preşedintele Traian Băsescu ?ar trebui, acum, să se îndepărteze puţin? de Elena Udrea. De asemenea, acesta este convins că ?dacă dovezile la adresa Elenei se vor accentua, o va abandona?.

Elenea Udrea l-a atacat dur, vineri, pe Mircea Geoană şi partidul pe care îl conduce acesta. Ministrul Turismului i-a criticat pe social-democraţi pentru că, în opinia sa, folosesc metode mafiote pentru a-l susţine pe Geoană.

Udrea crede că Mircea Geoană a plătit degeaba 13 milioane de dolari specialiştilor americani, care îl ajută în campania electorală pentru prezidenţiale. Nu are nicio şansă în faţa lui Traian Băsescu, susţine ministrul.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close