Antena 3 Politică Ialomiţianu: M-a surprins demisia lui Cseke. E uşor să demisionezi

Ialomiţianu: M-a surprins demisia lui Cseke. E uşor să demisionezi

05 Aug 2011   •   08:34
Ialomiţianu: M-a surprins demisia lui Cseke. E uşor să demisionezi
Sursa foto: Foto: Intact Images

Ministrul Finanţelor a declarat că i-a transmis lui Cseke Attila, înainte de rectificare, că Sănătatea va primi doar 300 milioane lei din cauza resurselor limitate. Gheorghe Ialomiţianu i-ar fi explicat ministrului Sănătăţii că nu este normal ca problemele din sănătate să fie rezolvate "luând bani de la investiţii şi dând la arierate".

"M-a surprins demisia lui, pentru că nu este normal ca problemele din sănătate să fie rezolvate luând bani de la investiţii şi dând la arierate. Mulţi miniştri sunt supăraţi, este uşor să-ţi dai demisia, toţi miniştrii solicită bani şi primesc atât câţi sunt", a precizat Ialomiţianu, citat de Mediafax.

Ministrul Finanţelor susţine că i-a comunicat lui Cseke, încă de anul trecut, că "trebuie pusă ordine în sistem" pentru ca ministrul Sănătăţii să beneficieze de susţinerea lui.

Ialomiţianu a mai spus că decizia privind rectificarea bugetului a aparţinut Guvernului.

"Aproape toţi miniştrii au cerut fonduri mai mari. (...) Niciun ministru n-a primit sumele solicitate", a mai spus Ialomiţianu, care a caracterizat Ministerul Sănătăţii drept unul "greu".

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi-a prezentat joi demisia fiind nemulţumit de banii primiţi de MS la rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cere punctul de vedere.

 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close