Antena 3 CNN Politică Ilie Sârbu: Colaborarea PSD-PNL-UDMR ar putea fi oficializată după primul tur al prezidenţialelor

Ilie Sârbu: Colaborarea PSD-PNL-UDMR ar putea fi oficializată după primul tur al prezidenţialelor

Ilie Sârbu: Colaborarea PSD-PNL-UDMR ar putea fi oficializată după primul tur al prezidenţialelor
Sursa foto: Ilie Sârbu
20 Oct 2009   •   16:46

Colaborarea cu PNL şi UDMR ar putea fi oficializată dupa turul întâi al alegerilor prezidenţiale, a declarat marţi, ala RFI, senatorul PSD Ilie Sârbu, fost ministru al Agriculturii. El a respins oferta premierului desemnat Lucian Croitoru privitoare la nominalizarea unui social-democrat la MAI, arătând că partidul său nu mai merge la nadă ca la pescuit.

?Părerea mea e că nu a fost ideea domnului Croitoru. Cei care l-au învăţat, l-au învăţat prost. Majoritatea care s-a creat în jurul domnului Johannis nu mai merge la nadă ca la pescuit. Ştiţi cum e, ne dă Internele ca să ce, să venim noi acum să confirmăm că de fapt eram ahtiaţi după Interne? Nimeni nu mai intră în jocuri, sunt deja penibile jocurile astea.? a afirmat Sârbu referindu-se la oferta lui Croitoru.
Fostul ministru a arătat că noua majoritate politică din Parlament are toate şansele să se concretizeze într-o alianţă politică chiar după primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

?Ea există, a fost anunţată, sigur, nu s-au făcut protocoale, nu s-a făcut nici un fel de documente. După turul întâi, probabil că lucrurile vor fi mult mai aplicate, mult mai concrete. Până la turul întâi e firesc să fie aşa, pentru că fiecare dintre cele trei partide are câte un candidat. N-am putea să formalizăm acum această alianţă printr-un înscris, pentru că s-ar crea tot felul de probleme şi nu cred că e cazul? a mai explicat Sârbu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close