Antena 3 CNN Politică Ilie Sârbu: Nu pot acum să trec la Năstase. Rămân alături de Geoană

Ilie Sârbu: Nu pot acum să trec la Năstase. Rămân alături de Geoană

Ilie Sârbu: Nu pot acum să trec la Năstase. Rămân alături de Geoană
Sursa foto: Ilie Sârbu
05 Feb 2010   •   17:29

Liderul PSD Timiş, Ilie Sârbu rămâne un susţinător al lui Mircea Geoană, chiar dacă ginerele său, Victor Ponta se joacă cu declaraţiile de susţinere când pentru Adrian Năstase, când pentru Cristian Diaconescu. Contestat în propria sa filială de susţinătorii lui Năstase, Ilie Sârbu a declarat vineri că preferă să fie alături de Gheoană, deoarecea a pornit la drum împreună cu acesta.
"Fiecare merge pe linia pe care crede. Eu, dacă am fost lângă Mircea Geoană, cred că nu merită să fie acum sacrificat ca să vină altul care şi el a pierdut alegerile. Nu pot acum, dacă a pierdut Geoană alegerile, să trec la Năstase. Rămân consecvent. Dacă pierdem noi ca echipă, sigur mă dau deoparte. Rămân alături de Geoană, dar organizaţia este liberă să aleagă", a conchis Sârbu, citat de Mediafax.
În prezent, Sârbu are un conflict cu fostul ministru al Sănătăţii Ovidiu Brânzan care a cerut, în BPJ al filialei, o analiză a organizaţiei judeţene pe motiv că filiala putea obţine un rezultat mai bun la alegerile prezidenţiale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close