Antena 3 CNN Politică Iliescu: Băsescu suferă de o obsesie maladivă şi implicarea lui electorală va dăuna PD-L

Iliescu: Băsescu suferă de o obsesie maladivă şi implicarea lui electorală va dăuna PD-L

Iliescu: Băsescu suferă de o obsesie maladivă şi implicarea lui electorală va dăuna PD-L
03 Iun 2008   •   21:34

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat la Antena 3 că este uimit de ?spectacolul uluitor şi lamentabil? al preşedintelui României, Traian Băsescu, care a apărut ?în rolul de agent electoral al PD-L? la o emisiune televizată. ?Este flagrantă încălcarea rolului său constituţional şi uluieşte patima cu care se implică în campania electorală?, a spus Iliescu.

Ion Iliescu a răspuns apoi atacurilor lui Traian Băsescu, care îl acuză de implicarea în problema mineriadelor. ?Iliescu trebuia să iasă la pensie să-şi vadă de comunismul lui, în Primăverii?, a declarat Băsescu. În replică, Ion Iliescu a spus că Băsescu, în loc să vorbească despre alegerile pentru Primăria Capitalei, tema pentru care a fost invitat la televiziune, s-a referit la Iliescu. ?E o obsesie maladivă a lui. (...) A rămas cu o traumă în urma acţiunii de suspendare şi cu o ranchiună la adresa celor 322 de parlamentari, care şi-au permis să acţioneze în baza prevederilor constituţionale, şi îmi atribuie tot mie această acţiune?, a declarat Iliescu, adăugând că implicarea lui în campania electorală poate dăuna PD-L.

Implicarea electorală a lui Băsescu a fost comentată şi de preşedintele de campanie al PSD, Miron Mitrea. ?Ceea ce face Băsescu e apolitic. Încearcă să salveze ce mai poate salva. Nu dă dovadă de neutralitate politică?, a spus Mitrea. Pe de altă parte, vicepreşedintele PNL, Puiu Haşotti a spus că ?nu e o surpriză că Băsescu este partizan şi că se implică în viaţa politică?. ?Mă aşteptam la intervenţia sa, mai ales că începe al doilea tur de scrutin?, a spus Haşotti.

Reacţia partidelor faţă de declaraţiile lui Traian Băsescu


Reacţia lui Ion Iliescu faţă de atacurile lui Traian Băsescu


Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close