Antena 3 CNN Politică Independenţii şi-ar putea păstra locurile în comisiile Camerei. Hrebenciuc: E o cerinţă legitimă

Independenţii şi-ar putea păstra locurile în comisiile Camerei. Hrebenciuc: E o cerinţă legitimă

Independenţii şi-ar putea păstra locurile în comisiile Camerei. Hrebenciuc: E o cerinţă legitimă
Sursa foto: Viorel Hrebenciuc
09 Mar 2010   •   13:03

Liderii grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor se vor reuni săptămâna viitoare pentru a lua în discuţie problema componenţei comisiilor parlamentare permanente pe fondul solicitării grupului parlamentarilor independenţi de a-şi păstra locurile în aceste foruri. În urma discuţiilor purtate astăzi cu preşedintele Camerei , Roberta Anastase şi reprezentanţii puterii, liderii grupurilor PSD şi PNL, Eugen Nicolaescu şi Viorel Hrebenciuc par mai dispuşi să abordeze această problemă după ce timp îndelungat Opoziţia s-a opus păstrării deputaţilor migratori în comisii.
Nicolăescu a precizat că, săptămâna viitoare, liderii grupurilor parlamentare se vor întâlni pentru a stabili componenţa tuturor comisiilor de specialitate şi vor discuta "foarte aplecat" problemele referitoare la organizarea şi funcţionarea eficientă a Camerei Deputaţilor.
În ceea ce priveşte solicitarea independenţilor de a face în continuare parte în comisiile permanente, Hrebenciuc a apreciat că ?este o cerinţă legitimă?. ?Vom decide săptămâna viitoare din ce comisii vor face parte. Este posibil să activeze în aceleaşi comisii? a precizat deputatul social-democrat.
Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase i-a invitat marţi pe liderii grupurilor parlamentare la o discuţie pentru deblocarea situaţiei determinate de absenţa deputaţilor PSD şi PNL de la şedinţa de luni a BP al Camerei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close