Antena 3 CNN Politică Instituțiile statului, date peste cap de dispariția lui Ghiță. Kovesi promite că orele de libertate ale fostului deputat sunt numărate

Instituțiile statului, date peste cap de dispariția lui Ghiță. Kovesi promite că orele de libertate ale fostului deputat sunt numărate

Instituțiile statului, date peste cap de dispariția lui Ghiță. Kovesi promite că orele de libertate ale fostului deputat sunt numărate
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Ian 2017   •   09:25

Orele de libertate ale lui Sebastian Ghiţă sunt numărate, a anunţat Laura Codruţa Kovesi. Cu toate acestea, a trecut o luna de la dispariţia patronului fugar al RTV şi nimeni nu ştie dacă mai este sau nu în ţară.

Între timp, dezvăluirile sale l-au trimis pe Florian Coldea la pensie, în timp ce Traian Băsescu a fost audiat patru ore de procurori în cazul dosarului Telepatia, despre care fostul preşedinte a recunoscut, într-o discuţie cu Sebastian Ghiţă, că a avut o sentinţă la comandă.

Nicio instituţie din România nu ştie în acest moment unde se află patronul RTV, deşi îl poate urmări în fiecare zi pe toate posturile de televiziune. Sebastian Ghiţă apare în înregistrări, unele făcute înainte de anul nou, altele destul de recente, în care vorbeşte despre corupţie la nivel înalt. Ţintele sale: numărul doi din SRI, Florian Coldea şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Florian Coldea a apărut în dezvăluirile patronului RTV, atunci când fostul preşedinte, Traian Băsescu, povestea, într-o înregistrare audio, cum aranjau Coldea şi Kovesi dosare penale.

Lovitura de graţie a venit însă când Ghiţă a povestit despre vacanţele şi petrecerile la care a fost alături de Florian Coldea.

În ultima înregistrare, datată 16 ianuarie, Sebastian Ghiţă a susţinut că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi ar fi ofițeri ai unui serviciu secret străin, dar nu a adus niciun fel de dovadă în acest sens.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close