Antena 3 CNN Politică Iohannis şi Gorghiu, dezamăgiţi de votul Parlamentului în favoarea lui Varujan Vosganian

Iohannis şi Gorghiu, dezamăgiţi de votul Parlamentului în favoarea lui Varujan Vosganian

Iohannis şi Gorghiu, dezamăgiţi de votul Parlamentului în favoarea lui Varujan Vosganian
12 Feb 2015   •   20:22

Preşedintele României Klaus Iohannis şi co-preşedintele PNL Alina Ghorgiu şi-au declarat nemulţumirea pentru votul pe care parlamentarii l-au dat azi în favoarea lui Varujan Vosganian.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, joi, că se aştepta ca Senatul să încuviinţeze cererea de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian, precizând că votul senatorilor arată că nu s-a înţeles pe deplin necesitatea schimbării.

"Mă aşteptam ca Senatul să încuviinţeze cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înţeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât şi în recentul discurs ţinut în plenul Parlamentului", a scris, joi, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la reuniunea informală a Consiliului European.

Şi co-preşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a exprimat părerea pe reţelele de socializare. Aceasta spune că parlamentarii ar fi trebuit să încuviinţeze urmărirea penală a senatorului PNL Varujan Vosganian.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviin?are a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close