Antena 3 Politică Iohannis şi Gorghiu, dezamăgiţi de votul Parlamentului în favoarea lui Varujan Vosganian

Iohannis şi Gorghiu, dezamăgiţi de votul Parlamentului în favoarea lui Varujan Vosganian

12 Feb 2015   •   20:22

Preşedintele României Klaus Iohannis şi co-preşedintele PNL Alina Ghorgiu şi-au declarat nemulţumirea pentru votul pe care parlamentarii l-au dat azi în favoarea lui Varujan Vosganian.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, joi, că se aştepta ca Senatul să încuviinţeze cererea de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian, precizând că votul senatorilor arată că nu s-a înţeles pe deplin necesitatea schimbării.

"Mă aşteptam ca Senatul să încuviinţeze cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înţeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât şi în recentul discurs ţinut în plenul Parlamentului", a scris, joi, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la reuniunea informală a Consiliului European.

Şi co-preşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a exprimat părerea pe reţelele de socializare. Aceasta spune că parlamentarii ar fi trebuit să încuviinţeze urmărirea penală a senatorului PNL Varujan Vosganian.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviin?are a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close