Antena 3 CNN Politică Iohannis: ”Asta cu suspendarea este o poveste cam fumată”

Iohannis: ”Asta cu suspendarea este o poveste cam fumată”

Președintele Klaus Iohannis îl ironizează pe George Siminion, lider AUR, care a spus că formațiunea sa va iniția suspendarea șefului statului din funcție: „Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”.

Iohannis: ”Asta cu suspendarea este o poveste cam fumată”
de Andreea Cigolea    |    16 Dec 2020   •   14:30

”Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”, spune Klaus Iohannis, după ce copreședintele AUR George Simion a spus că formațiunea va iniția suspendarea din funcție a șefului statului.

Întrebat ce părere are despre intrarea AUR în Parlament, Iohannis s-a limitat să spună doar: ”Este o formațiune despre care nu prea se știe ce vrea și ce face în politică”.

George Simon: ”Vom iniţia suspendarea lui Iohannis”

"Este stilul cu care ne-a învăţat Klaus Iohannis de dispreţ total faţă de votul românilor, de batjocură faţă de poporul român. Îmi menţin afirmaţile: dacă PSD nu îşi ia în serios rolul de prim-clasat în preferinţele românilor la aceste alegeri, o să ne luăm noi treaba în serios - să facem opoziţie şi să iniţiem suspendarea lui Klaus Iohannis pentru această batjocură", a declarat George Simion la Antena3.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close