Antena 3 CNN Politică Ion Stan: Boc, un android politic, creat parcă de Frankenstein. Actele sale cer expertize psihiatrice

Ion Stan: Boc, un android politic, creat parcă de Frankenstein. Actele sale cer expertize psihiatrice

Ion Stan: Boc, un android politic, creat parcă de Frankenstein. Actele sale cer expertize psihiatrice
Sursa foto: Emil Boc
23 Feb 2010   •   14:10

Premierul Emil Boc este "un specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat parcă în laboratoarele nebunului Frankenstein" a susţinut marţi, deputatul Ion Stan, care a cerut pe această cale demisia şefului actualui executiv. Reprezentantul social-democrat a mai apreciat că Boc ar avea nevoie şi de un examen psihiatric, comparându-l pe acesta cu premierul Sturdza din vremea regelului Carol I, pe care "l-a lovit damblaua şi se credea câine". În opinia lui Stan, premierul este principalul responsabil pentru criza profundă în care a intrat România şi vinovat că ar fi minţit populaţia că nu va exista criză şi nici îndatorare la FMI.

"În fruntea Guvernului se află un specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat parcă în laboratoarele nebunului Frankenstein. Androidul din fruntea Guvernului şi şeful său din Bulevardul Geniului (ce ironie!) ne-au spus că nu vom avea criză şi nu vor îndatora poporul către FMI. Au minţit cu neruşinare şi, în marea lor nesimţire, nici măcar nu şi-au cerut scuze", a susţinut Stan.
El a subliniat că "bolnavii care guvernează România sunt animaţi de mari orgolii, iar boala lor li se trage numai de la putere, care le-a luat minţile".
Stan a amintit că "în istoria României nu e prima dată când în fruntea treburilor ţării se află personaje ale căror raţionamente şi acte de guvernământ cer expertize de psihiatrie", cum a fost cazul în trecut al premierului Sturdza din vremea regelului Carol I, pe care "l-a lovit damblaua şi se credea câine".

Ca atare, deputatul PSD i-a cerut demisia lui Emil Boc din fruntea Guvernului. "Nebunii care şi-au pierdut minţile în beţia puterii conduc ţara cu dispreţ pentru locuitorii săi. Prima şi cea mai imperioasă măsură de salvare a ţării este eradicarea incompetenţei, minciunii şi trădării naţionale din conducerea României!. Demisia, cetăţene prim-ministru!", a conchis Stan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close