Antena 3 CNN Politică Ionel Dancă (PNL): "Așa este Ludovic Orban, nimic pentru sine, totul pentru partid și pentru țară!"

Ionel Dancă (PNL): "Așa este Ludovic Orban, nimic pentru sine, totul pentru partid și pentru țară!"

Ionel Dancă, deputat PNL a vorbit duminică, despre vizitele realizate alături de Ludovic Orban la Brăila, la Podul peste Dunăre, la Galați și la Tecuci.

Ionel Dancă (PNL): "Așa este Ludovic Orban, nimic pentru sine, totul pentru partid și pentru țară!"
de Claudia Popovici    |    23 Mai 2021   •   14:08

Deputatul PNL a subliniat că aceste vizite au ca scop realizarea unei "echipe cu oamenii liberali oriunde este nevoie în țară, alături de Ludovic Orban, pentru susținerea #PNL și pentru dezvoltarea României".

„Alături de Ludovic Orban la Brăila, la Podul peste Dunăre, un obiectiv magistral de investiții asumat de Guvernul Orban, la Galați pentru alte proiecte regionale importante de infrastructura și la Tecuci pentru Centura ocolitoare.

Tot împreună, am fost la Târgu Bujor, unde ne batem pentru primărie cu o tânără liberală, competenta și pregătită să schimbe trandafirii cu bujorii în administrația locala, Andra Costache.

Facem echipă cu oamenii liberali oriunde este nevoie în țară, alături de Ludovic Orban, pentru susținerea #PNL și pentru dezvoltarea României!

Alături de Ludovic Orban - Liderul Dreptei Românești, am învățat in acești ani că politica este o campanie continuă și așa este bine să fie pentru că politica se face pentru oameni și printre oameni, fără întrerupere", a spus Ionel Dancă pe Facebook.

„Așa este Ludovic Orban, nimic pentru sine, totul pentru partid și pentru țară”

„În același timp, românii trebuie să știe că politica liberală, încă de la de începuturile sale bratiene, nu este un moft sau un capriciu de afirmare personală pentru onoruri și privilegii frivole.

Politica liberală adevărată este o muncă de echipă, alături de oameni și pentru oameni, un maraton, in care câștigătorii sunt cei care rezistă și luptă până la capăt, pentru România!

Așa este Ludovic Orban pe care îl cunosc eu, un demn urmaș al Bratienilor, nimic pentru sine, totul pentru partid și pentru țară", a conchis deputatul PNL, Ionel Dancă pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ionel Dancă Ludovic Orban PNL
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close