Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor în "Biroul Preşedintelui": Nu am fost fericiţi pentru deciziile pe care le-am luat în 2010 şi 2011. Altele mai bune nu am găsit

Kelemen Hunor în "Biroul Preşedintelui": Nu am fost fericiţi pentru deciziile pe care le-am luat în 2010 şi 2011. Altele mai bune nu am găsit

Kelemen Hunor în "Biroul Preşedintelui": Nu am fost fericiţi pentru deciziile pe care le-am luat în 2010 şi 2011. Altele mai bune nu am găsit
28 Oct 2014   •   23:04

Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor, a declarat în "Biroul preşedintelui", de la "Sinteza Zilei" că nu-şi reproşează măsurile de austeritate la care partidul a contribuit în perioada guvernării Boc, fiindcă alte soluţii mai bune nu au fost găsite în acea perioadă.

"Noi nu am fost foarte fericiţi pentru deciziile pe care le-am luat în 2010 şi 2011. Alte măsuri mult mai bune nu am fi găsit", a declarat Kelemen Hunor, întrebat de Mihai Gâdea dacă îşi reproşează ceva din perioadele în care UDMR s-a aflat la guvernare.

Hunor a afirmat, la Antena 3, că actuala campanie electorală este parazitată de tot felul de discuţii şi, "din păcate, nu există o confruntare".

"Poate că încă nu am descoperit cum să facem o campanie electorală în secolul 21, în această era a evoluţiei digitale", a mai spus Kelemen Hunor.

Cu toate acestea, liderul UDMR a arătat că s-a angajat în această campanie cu "credinţa că pot arăta ceva ce alţii nu au reuşit".

"Am o viziune şi un proiect pentru România", a mai spus el.

×
Subiecte în articol: Alegeri prezidenţiale 2014
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close