Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis a fost desemnat candidat al ACL la alegerile prezidenţiale

Klaus Iohannis a fost desemnat candidat al ACL la alegerile prezidenţiale

Klaus Iohannis a fost desemnat candidat al ACL la alegerile prezidenţiale
de M.T.    |    11 Aug 2014   •   16:32

Biroul Politic Naţional comasat PNL-PDL a decis, luni, desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidat al Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale.

„Vă mulţumesc pentru desemnare. Mă simt onorat. Mulţumesc tuturor colegilor şi lui Vasile Blaga pentru că respectăm calendarul pe care ni l-am propus în luna iunie, atât în ce priveşte fuziunea celor două partide, constituirea alianţei electorale, cât şi desemnarea candidatului la preşedinţie”, a declarat Iohannis.

În acelaşi timp, liderul liberal i-a mulţumit şi lui Cătălin Predoiu pentru „eleganţa cu care s-a bătut” în lupta pentru desemnarea candidatului ACL la prezidenţiale şi s-a arătat convins că acesta va fi un important susţinător al candidaturii sale.

De asemenea, Iohannis a arătat că se bazează în cursa pentru prezidenţiale pe o echipă formată din peste 1.500 de primari, preşedinţi de CJ şi mii de aleşi locali.

„Cu această forţă nu avem voie să nu câştigăm alegerile prezidenţiale”, a mai precizat Iohannis.

Potrivit unor surse citate de Agerpres, lansarea candidatului Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale va avea loc pe 27 septembrie, la Bucureşti. 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close