Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, atacat violent de un liberal: ”PNL s-a transformat în aplaudacul președintelui!”

Klaus Iohannis, atacat violent de un liberal: ”PNL s-a transformat în aplaudacul președintelui!”

Klaus Iohannis, atacat violent de un liberal: ”PNL s-a transformat în aplaudacul președintelui!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Klaus Iohannis
06 Iun 2016   •   17:32

Senatorul PNL Cristian Bodea a comentat în termeni duri, într-o intervenție telefonică la ”100 de minute”, de la Antena 3, rezultatul dezastruos al PNL la alegerile locale.

”De când a ajuns Iohannis președinte ne-am transformat într-o goarnă a lui. Știți prea bine că, la emisiunile dvs, liberalii, orice îi întrebați, îl lăudau chiar în detrimentul partidului. PNL s-a transformat în anexa, aplaudacul și în cabinetul de imagine al lui Iohannis”, a spus senatorul Bodea.

Cristian Bodea a precizat la Antena 3 că nu cere neapărat demisia liderilor PNL, ci cere un congres prin care să fie finalizată fuziunea PNL+PDL și să fie ales un om care să reprezinte această formațiune politică, iar PNL ”să nu se mai ascundă după Iohannis”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul Cristian Bodea le reproșează liderilor PNL că au promovat servilismul faţă de preşedinte ca singură strategie de partid.

"La Bucureşti, rezultatul era previzibil din toamnă, de când au venit cu poezia cu Buşoi - omul preşedintelui. Asta a fost strategia lui Iohannis sau a cui a gândit-o de la Cotroceni. Am fost la genunchiul PSD-ului. Asta dovedeşte că pe oameni i-a durut în cot de ce au avut ei de spus. Au avut mesaje tâmpite, strategie tâmpită. 'Soluţia capitală pentru Bucureşti'. Păi soluţia capitală e decapitarea. Ce mesaje sunt astea? Facem mişto de noi. Totul a fost gândit foarte prost, pentru că s-a pornit de la ideea că Iohannis e tare şi noi trebuie doar să fim la vot ca să fim eroi. Nu-i adevărat. Românul nu e prost, românul gândeşte”, a scris Bodea pe Facebook.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close