Antena 3 CNN Politică Agenda lui Klaus Iohannis - zero activităţi publice de 10 zile. Azi, preşedintele a jucat golf

Agenda lui Klaus Iohannis - zero activităţi publice de 10 zile. Azi, preşedintele a jucat golf

În plină criză politică şi sanitară, preşedintele Klaus Iohannis nu a mai fost văzut de ceva vreme.

Agenda lui Klaus Iohannis - zero activităţi publice de 10 zile. Azi, preşedintele a jucat golf
Sursa foto: Hepta | DPA Images / Hannah Mckay
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2021   •   19:37

În ultimele 30 de zile, au fost mai puţin de jumătate lucrătoare pentru şeful statului, cel puţin din punct de vedere al agendei comunicate de site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Astăzi, însă, au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis de la Sibiu, acolo unde a fost întâmpinat de protestatari când mergea la slujba de duminică.

Slujba de la Administraţia Prezidenţială pare să nu o mai fi onorat-o de pe 4 noiembrie. Atunci găsim pe site ultima acţiune cu caracter public.

Astăzi, preşedintele a fost primit cu un mesaj ironic, chiar înainte de a intra în biserică. O femeie i-a strigat "Jó napot kívánok, PSD!", mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD.

Preşedintele Iohannis, din nou la golf

A venit apoi şi al doilea semn de activitate pe ziua de azi. Potrivit g4media.ro, preşedintele Klaus Iohannis a fost din nou azi la Pianu de Jos, unde a jucat golf.

Potrivit unor surse de la faţa locului, șeful statului a ajuns la Pianul de Jos în jurul prânzului și a plecat puțin după ora 15. Pe acel teren de golf sunt 18 găuri, iar o partidă de golf durează aproximativ patru ore.

Nu este prima dată când președintele Iohannis joacă golf în plină criză politică și sanitară. Klaus Iohannis a mai frecventat clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui, și pe 30 octombrie, când se comemorau şase ani de la tragedia Colectiv.

Klaus Iohannis, întâmpinat la biserică de protestatari cu mesajul: "Jo napot kivanok, PSD!"

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat duminică, la biserică, de o femeie care i-a strigat "Jo napot kivanok, PSD!", adică "Vă doresc o zi bună, PSD".

Klaus Iohannis a primit mesajul ironic, chiar la slujba de duminică de la Sibiu, unde a mers cu soţia sa, Carmen Iohannis.

Înainte de a intra în biserică, o femeie i-a strigat "Jó napot kívánok, PSD!", mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD.

×
Subiecte în articol: golf Klaus Iohannis
Parteneri
Români înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda Fotografia
x close