Antena 3 CNN Politică Motivul pentru care Iohannis nu îl mai susține pe Orban. Dragnea: ”După această întâlnire, nici în ziua de astăzi nu și-au mai vorbit"

Motivul pentru care Iohannis nu îl mai susține pe Orban. Dragnea: ”După această întâlnire, nici în ziua de astăzi nu și-au mai vorbit"

Liviu Dragnea a dezvăluit, duminică seara, motivul pentru care liderul PNL, Ludovic Orban, nu mai are susținerea președinteului Klaus Iohannis.

Motivul pentru care Iohannis nu îl mai susține pe Orban. Dragnea: ”După această întâlnire, nici în ziua de astăzi nu și-au mai vorbit"
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    20 Sep 2021   •   11:57

În prima sa apariție într-un studio TV după condamnarea din 2019, Liviu Dragnea, fost lider PSD, susține că greșeala lui Orban a fost la ”o chermeză”, când a declarat că va participa la alegerile prezidențiale din 2024. 

"Ludovic a devenit un om incomod pentru că a făcut o greșeală. După ce și-a dat demisia din funcția de prim-ministru, a fost la o chermeză cu o parte din miniștrii din cabinetul demisionar și a spus că el ar urma să fie candidatul la prezidențiale.

A doua zi, Iohannis l-a chemat și, la sfârșitul întâlnirii, i-a spus: "Ludovic, cu alegerile din 2024, e problema mea, nu e problema ta". După această întâlnire, nici în ziua de astăzi nu și-au mai vorbit", a mărturisit Liviu Dragnea la Realitatea

Liviu Dragnea anunță un nou partid: ”S-a înființat! Pentru acest partid voi face foarte multe lucruri!”

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică seara, că va susține o formațiune politică recent înființată, în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Aceasta se numește Alianța pentru Patrie, iar Dragnea anunță că va face foarte multe lucruri pentru acest partid.

„S-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie... ei lansează site-ul partidului, este o aplicație pentru cei care vor să se înscrie... pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a anunțat Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a dezvăluit și modul în care a fost înființată noua formațiune politică.

„Prin octombrie am avut o discuție cu Codrin (n.r. Codrin Ștefănescu). Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine ideea unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri, de oameni infiltrați... Am zis că sunt de acord și voi susține acest partid... A găsit patru oameni obișnuiți, cu curaj, ei sunt membrii fondatorii ai acestui partid. Codrin nu a participat”, a explicat Liviu Dragnea.

Totodată, acesta a oferit detalii despre orientarea partidului pe care îl sprijină.

„S-a născut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România... Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european... Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea la Realitatea PLUS, citat de Mediafax. 

Liviu Dragnea: "Klaus Iohannis este răul suprem. Are obiectiv să predea România bucată cu bucată"

Dragnea susține că situația în care se află România acum este "o dictatură a lui Iohannis" cu un obiectiv clar: "să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu".

„Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Este vizibilă pentru orice ochi informat și de bună credință. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis, care au câteva obiective majore.

„Are obiectiv să predea România bucată cu bucată”

Primul obiectiv, datorită căruia ei în continuare sunt protejați, este să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu.

Alt obiectiv pentru guvern în ansamblu este cum să ia comisioane din ce în ce mai grase pe sumele uriașe cheltuite, neexplicând nici până acum ce au făcut cu miliardele îndatorate”, a declarat Liviu Dragnea, într-un interviu la Realitatea PLUS.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close