Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, mesaj pentru cadrele medicale: "Fiecare epocă îşi are proprii săi eroi"

Klaus Iohannis, mesaj pentru cadrele medicale: "Fiecare epocă îşi are proprii săi eroi"

 Fiecare epocă își are propriii săi eroi, a transmis, astăzi, președintele Klaus Iohannis, afirmând că el crede că medicii, asistenții medicali, infirmierii, ambulanțierii, toți cei care au făcut posibilă depășirea pandemiei sunt eroii Europei de astăzi.

Klaus Iohannis, mesaj pentru cadrele medicale: "Fiecare epocă îşi are proprii săi eroi"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    08 Mai 2021   •   19:59

Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj în deschiderea concertului extraordinar „Victoria medicinei - renașterea muzicii”, susținut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor".

El a spus că acest concert oferă o nouă oportunitate pentru a transmite respectul și recunoștința față de efortul, sacrificiile și tributul greu plătit de personalul medical în lupta cu pandemia.

"Fiecare epocă își are proprii săi eroi și cred cu tărie că medicii, asistenții medicali, infirmierii, ambulanțierii, toți cei care au făcut posibilă depășirea acestei grele încercări sunt eroii Europei de astăzi. Muzica este, fără îndoială, cel mai potrivit limbaj pentru a transmite un mesaj universal de speranță și încredere.

Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi ca acest obiectiv să devină realitate cât mai curând. Împreună putem pune capăt acestei pandemii și ne putem recâștiga dreptul la o viață fără restricții", a transmis președintele.

Iohannis crede că este esențial să reconfirmăm, prin solidaritate și parteneriat, că rămânem uniți în voința de a trece cu bine și peste această perioadă dificilă.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close