Antena 3 CNN Politică Război în Ucraina. Klaus Iohannis: "Este nevoie de un răspuns ferm, coordonat și puternic din partea comunității Euro-Atlantice"

Război în Ucraina. Klaus Iohannis: "Este nevoie de un răspuns ferm, coordonat și puternic din partea comunității Euro-Atlantice"

Președintele României, Klaus Iohannis, a spus că este nevoie de un răspuns ferm, coordonat și puternic din partea comunității Euro-Atlantice la ședința extraordinară a NATO.

Război în Ucraina. Klaus Iohannis: "Este nevoie de un răspuns ferm, coordonat și puternic din partea comunității Euro-Atlantice"
Sursa foto: Hepta | Abaca Press
de Silvia Preda    |    25 Feb 2022   •   19:46

Mesajul preşedintelui a fost transmis pe Twitter.

"Ședință extraordinară NATO după atacul nejustificat și neprovocat al Rusiei împotriva Ucrainei.

Toți suntem de acord că este nevoie de un răspuns ferm, coordonat și puternic din partea comunității Euro-Atlantice", a scris președintele Klaus Iohannis.

În cadrul ședinței vor fi stabilite măsurile care vor fi luate de membrii NATO ca răspuns la războiul declanșat de Rusia în Ucraina.

Iohannis a convocat şedinţă CSAT pe 1 martie, pe tema războiului din Ucraina şi implicaţiile asupra României

Președintele Klaus Iohannis a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), care va avea loc marți,1 martie, la ora 12:00. 

Pe ordinea de zi sunt incluse evoluția situației din Ucraina și gestionarea unui eventual flux masiv de refugiați.

Potrivit Administrației Prezidențiale, pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la evoluțiile privind situația de securitate euroatlantică în contextul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei și implicațiile pentru România.

×
Subiecte în articol: Ucraina Rusia Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close