Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis: ”Nu ne relaxăm total de la 1 iunie”

Klaus Iohannis: ”Nu ne relaxăm total de la 1 iunie”

Președintele Klaus Iohannis a susținut o scurtă conferință de presă, joi, din Parcul Natural Văcăreştii, unde efectua o vizită cu ocazia Zilei Pământului.

Klaus Iohannis: ”Nu ne relaxăm total de la 1 iunie”
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    22 Apr 2021   •   13:06

"Restricțiile diminuează răspândirea virusului însă soluția pandemiei este vaccinarea în masă." a spus Klaus Iohannis, reinterând mesajul transmis miercuri, privind importanța unei campanii de vaccinare de succes.

Trebuie să fim conștienți de profunzimea acestei crize, care complică toate procedurile administrative. Coaliția și Guvernul Citu fac față cu bine acestei crize. Au avut grijă că economia României să nu se prăbușească. Au avut grijă să avem suficiente locuri în spitale pentru că cei bolnavi să fie tratați. Au avut grijă să avem buget pentru anul acesta și toate lucrurile acestea trebuie apreciate la justă lor valoare. Evaluarea mea este una pozitivă.

Nu ne relaxăm total de la 1 iunie."

Ziua Pământului este sărbătorită, în fiecare an, la 22 aprilie, atât în cadrul Zilei Planetei Pământ cât şi al Zilei Internaţionale a Mamei-Pământ, declarată sărbătoare oficială de către Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), în 2009.

×
Subiecte în articol: presedintele Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close