Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis: "Oricine se poate prezenta la centru și se poate vaccina, fără programare pe platformă"

Klaus Iohannis: "Oricine se poate prezenta la centru și se poate vaccina, fără programare pe platformă"

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații, în timpul vizitei la maratonul de vaccinare organizat la Spitalul Militar de la Constanța.

Klaus Iohannis: "Oricine se poate prezenta la centru și se poate vaccina, fără programare pe platformă"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    06 Mai 2021   •   12:25

"Ieri și astăzi s-au vaccinat deja peste 500 de persoane. (...) Am intrat într-o fază nouă cu vaccinarea, ave  maratoane, avem centre deschise non-stop la Spitalele Militare, unde cei care doresc să se vaccineze pot prezenta pur și simplu și se vaccinează.

Am renunțat la toată birocrația și începând din această săptămână, toate centrele de vaccinare, din toate localitățile, din toată țara sunt deschise pentru vaccinare fără preaviz, fără anunț prealabil, fără înscriere pe platformă.

Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina. Avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. (...) În România stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare", a declarat președintele Klaus Iohannis, în timpul vizitei la Constanța.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close