Antena 3 CNN Politică Kovesi: "Presiunile publice la adresa procurorilor au înregistrat un trend puternic ascendent în 2013"

Kovesi: "Presiunile publice la adresa procurorilor au înregistrat un trend puternic ascendent în 2013"

Kovesi: "Presiunile publice la adresa procurorilor au înregistrat un trend puternic ascendent în 2013"
de O.P.    |    27 Feb 2014   •   12:03

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Codruţa Kovesi, a declarat joi, la prezentarea bilanţului activităţii DNA, că 2013 a fost anul în care presiunile publice la adresa procurorilor au înregistrat "un trend puternic ascendent".

Codruţa Kovesi a arătat, în prezentarea bilanţului activităţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că în 2013 a fost desemnată o nouă echipă managerială a structurii centrale şi au fost numiţi noi procurori şefi la nivelul unor structuri teritoriale.

De asemenea, anul trecut a fost modificată semnificativ competenţa DNA şi au fost adoptate acte normative importante, care au schimbat regimul instrumentelor investigative folosite în anchetele anticorupţie, a spus Kovesi.

"Totodată, a fost anul în care presiunile publice la adresa procurorilor au înregistrat un trend puternic ascendent. Este încurajator însă că această situaţie a determinat o reacţie fără precedent a societăţii civile şi a observatorilor internaţionali", a adăugat procurorul şef al DNA.

 

 

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi DNA
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close