Antena 3 CNN Politică Laszlo Borbely află mâine dacă i se ridică imunitatea parlamentară sau nu

Laszlo Borbely află mâine dacă i se ridică imunitatea parlamentară sau nu

Laszlo Borbely află mâine dacă i se ridică imunitatea parlamentară sau nu
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Apr 2012   •   15:24

Camera Deputaţilor va decide în şedinţa de marţi, prin vot, asupra cererii de începere a urmăririi penale a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, a anunţat, luni, secretarul Camerei Dumitru Pardău, citat de Mediafax.
   
Pardău a precizat, după şedinţa Biroului Permanent, că raportul Comisiei juridice privind cererea de începere a urmăririi penale a lui Laszlo Borbely va fi înscrisă pe ordinea de zi de marţi la sfârşitul şedinţei de vot final.
   
Comisia juridică a decis, în urmă cu două săptămâni, cu şapte voturi "pentru" şi trei "împotrivă", să întocmească un raport favorabil solicitării de începere a urmăririi penale a lui Laszlo Borbely.
   
În 5 aprilie, Laszlo Borbely a demisionat din funcţia de ministru al Mediului. El a declarat că atunci când a aflat despre comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a decis să îşi dea demisia, deşi nu are motiv să demisioneze.
   
DNA a sesizat procurorul general să solicite Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru obţinerea cererii de urmărire penale faţă de Laszlo Borbely, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă şi fals în declaraţiile de avere, în formă continuată.
   

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close