Antena 3 CNN Politică Lăzăroiu: Un PDL cu Vasile Blaga şef nu va fi partenerul preşedintelui

Lăzăroiu: Un PDL cu Vasile Blaga şef nu va fi partenerul preşedintelui

Lăzăroiu: Un PDL cu Vasile Blaga şef nu va fi partenerul preşedintelui
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   17:11

Preşedintele Traian Băsescu nu este solidar cu afirmaţiile făcute de consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu referitoare la alegerile interne din PDL, a declarat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu nu este solidar cu afirmaţiile făcute în cursul acestei zile de domnul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu referitoare la alegerile interne din Partidul Democrat Liberal. Acestea reprezintă strict opinia personală a domnului consilier Sebastian Lăzăroiu. Poziţia domnului preşedinte Traian Băsescu este cea exprimată foarte clar în discursul susţinut astăzi în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare a Partidului Democrat Liberal", se arată într-o declaraţie a purtătorului de cuvânt al preşedintelui, postată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a postat, sâmbătă, pe o pagină de socializare un interviu acordat unui site al Forţei Civice Timiş, în care făcea câteva referiri la cursa din PDL pentru alegerea noii conduceri.

"Rezultatul acestor alegeri va influenţa decisiv parcursul PDL şi, în special, relaţia partidului cu Traian Băsescu. Un PDL cu Vasile Blaga şef nu va fi partenerul preşedintelui. Cu Elena Udrea sau Monica Macovei, da", spunea Lăzăroiu în respectivul interviu.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close