Antena 3 CNN Politică Liberalii au în derulare un amplu sondaj în țară! Anunţ exploziv din partea purtătorului de cuvânt al partidului

Liberalii au în derulare un amplu sondaj în țară! Anunţ exploziv din partea purtătorului de cuvânt al partidului

Liberalii au în derulare un amplu sondaj în țară! Anunţ exploziv din partea purtătorului de cuvânt al partidului
de S.T.    |    22 Noi 2018   •   16:10

Anunţ exploziv din partea purtătorului de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

Liberalii, înainte de a depune moțiunea de cenzură, derulează un sondaj în ţară în legătură cu opţiunile politice ale cetăţenilor români, dar şi despre modul cum privesc această guvernare.

Vizati sunt cetăţenii de etnie maghiară, pentru a le arăta celor din UDMR nemulţumirea oamenilor faţă de actuala conducere.

Astfel, speră că vor strânge cât mai multe semnături în rândul minorităţii maghiare din Parlament, pentru moţiunea de cenzură.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a arătat luni că discuţiile privind depunerea unei moţiuni de cenzură se poartă în continuare şi că se aşteaptă remanierea membrilor Guvernului.

„Le transmitem şi un mesaj tuturor parlamentarilor PSD care aşteaptă ca Dragnea să pice din senin. Atâta timp cât Dragnea va avea Guvernul pe mână, întotdeauna va avea de şpăguit baronii cărora să le câştige încrederea pentru ca are ce să le ofere Guvernul. Dacă vor să scape de Dragnea, trebuie să voteze moţiunea de cenzură a PNL şi a Opoziţiei”, a spus preşedintele PNL. 

×
Subiecte în articol: moţiune cenzură sondaj
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close