Antena 3 CNN Politică Liberalii îi cer lui Radu Mazăre să-şi respecte promisiunea de a demisiona şi pleca din ţară

Liberalii îi cer lui Radu Mazăre să-şi respecte promisiunea de a demisiona şi pleca din ţară

Liberalii îi cer lui Radu Mazăre să-şi respecte promisiunea de a demisiona şi pleca din ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Noi 2014   •   19:24

Liberalii constănţeni îi cer primarului Radu Mazăre să-şi respecte promisiunea de a demisiona din funcţie şi de a pleca din ţară, în urma rezultatului obţinut la alegerile prezidenţiale.

"În acelaşi timp, votul de duminică dat în municipiul Constanţa este o palmă dată și actualei administraţii locale, în frunte cu primarul Radu Mazăre. Constănțenii au ignorat toate mesajele, rugăminţile şi chiar şantajele sentimentale ale lui Radu Mazăre, acordând un adevărat vot de blam a ceea ce înseamnă în prezent în Constanţa administraţia PSD. În acest sens, pentru a-şi duce la capăt promisiunea, îi solicităm domnului primar Radu Mazăre să-şi dea demisia din funcţie şi să plece din ţară. Asta dacă poate şi îi dă DNA voie... Este clar că oraşul nostru are nevoie de o schimbare reală. Constanţa trebuie să devină ceea ce Sibiul reprezintă pentru sibieni. Este bine să reaşezăm valorile constănţenilor, să dăm dovadă de mai multă seriozitate şi implicare, să demonstrăm ce poate însemna un lucru bine făcut", a menţionat preşedintele organizaţiei municipale Constanţa a PNL, Aurel Robert Boroianu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, prin votul exprimat, constănţenii au arătat că vor să iasă de sub "jugul" PSD şi au demonstrat că democraţia se face "prin vot şi nu prin pungi cu pui, ulei şi făină".

În judeţul Constanţa, Klaus Iohannis a câştigat prezidenţialele cu 57,06% din voturi, Victor Ponta obţinând 42,93%.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, duminică, la intrarea în secţia de votare, că, dacă sistemul construit de Traian Băsescu nu se va schimba după alegeri, el se va retrage din politică, nu va mai candida pentru funcţia de primar şi chiar va pleca din ţară.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close