Antena 3 CNN Politică Liberalii îşi stabilesc priorităţile pentru următoarea sesiune parlamentară

Liberalii îşi stabilesc priorităţile pentru următoarea sesiune parlamentară

Liberalii îşi stabilesc priorităţile pentru următoarea sesiune parlamentară
Sursa foto: Liberali
31 Ian 2010   •   10:12

Liberalii încheie seria întâlnirilor din Poiana Braşov. Duminică, grupurile parlamentare ale partidului se reunesc pentru a stabili priorităţile PNL în sesiunea legislativă care începe luni. La întâlnirea de sâmbătă s-au afirmat câteva direcţii îndreptate către politicile guvernamentale. În plus, s-a decis întrunirea congresului extraordinar, un congres care nu este pe placul tuturor.

Delegaţia Permanentă a PNL a adoptat cu 85 de voturi ?pentru?, patru ?împotrivă? şi 26 de abţineri, convocarea Congresului extraordinar. Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului. Una dintre mizele congresului o reprezintă şi modificările din eşalonul doi al partidului.

Nu toţi liberalii sunt de acord cu deciziile luate. Printre ei şi fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, care nu consideră oportună organizarea unui congres în viitorul apropiat. El este, de asemenea, nemulţumit de prea desele modificări din statutul partidului. Tăriceanu a evitat să spună dacă va intra sau nu în cursa pentru şefia partidului.

Seria reuniunilor liberale din Poiana Braşov se va încheia duminică, cu întâlnirea grupurilor parlamentare PNL. Reuniunea are loc cu doar o zi înainte de începerea sesiunii parlamentare, motiv pentru care este de aşteptat ca liderii formaţiunii să discute despre priorităţile legislative pe care le au până la vacanţa de vară.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close