Antena 3 CNN Politică Liberalul Ghişe cere demisia premierului Ponta. Voicu: PNL se delimitează de aceste afirmaţii

Liberalul Ghişe cere demisia premierului Ponta. Voicu: PNL se delimitează de aceste afirmaţii

Liberalul Ghişe cere demisia premierului Ponta. Voicu: PNL se delimitează de aceste afirmaţii
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Iun 2013   •   16:49
Senatorul PNL Ioan Ghişe a spus că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, din cauza faptului că a încheiat un acord de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu. 
 
"Premierul trebuie să îşi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetăţenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste trei zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea, îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat. Când faci o construcţie pe câţiva ani, tu coabitezi cu aliaţii sau cu adversarul? Adversarul anunţat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliaţii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanţii serviciilor secrete", a spus liberalul Ioan Ghişe, într-un interviu la ziare.com.
 
Voicu: PNL se delimitează de afirmaţiile lui Ghişe
 
La rândul său, purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat marţi că Partidul Naţional Liberal se delimitează de afirmaţiile senatorului Ioan Ghişe, care a cerut demisia premierului Victor Ponta, Voicu precizând că liberalii susţin "fără nicio rezervă" proiectul politic al USL. 
 
"PNL se delimitează de declaraţiile domnului Ioan Ghişe, poziţia domniei sale nereprezentând poziţia PNL. Susţinem în continuare fără nicio rezervă proiectul politic Uniunea Social Liberală, sprijinim şi susţinem pe cale de consecinţă şi Guvernul condus de Victor Ponta", a declarat Mihai Voicu, potrivit Mediafax. 

Ioan Ghişe este al doilea liberal care îl atacă pe premier, după cazul recent al lui Sorin Roşca Stănescu, soldat cu cea mai mare criză din USL, după cum a apreciat la acea vreme Victor Ponta.







 

×
Subiecte în articol: Ioan Ghise Victor Ponta demisie
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close