Antena 3 CNN Politică Liderii PSD Vaslui şi Dâmboviţa: Nu e lipsă de autoritate în PSD; partidul să înţeleagă un om bolnav

Liderii PSD Vaslui şi Dâmboviţa: Nu e lipsă de autoritate în PSD; partidul să înţeleagă un om bolnav

Liderii PSD Vaslui şi Dâmboviţa: Nu e lipsă de autoritate în PSD; partidul să înţeleagă un om bolnav
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iul 2015   •   15:09

Preşedinţii CJ Vaslui şi CJ Dâmboviţa, Dumitru Buzatu şi Adrian Ţuţuianu, lideri ai filialelor PSD, susţin că nu este nicio lipsă de autoritate în PSD, că Guvernul este în funcţiune şi majoritatea parlamentară nu s-a destrămat, arătând că "partidul poate înţelege că un om poate fi bolnav"

"O alianţă presupune o solidaritate a tuturor membrilor, însă această solidaritate trebuie circumstanţiată în funcţie de scop. Alianţa a fost făcută pentru punerea în funcţiune a unui program politic, deci pe acest program politic se poate discuta dacă alianţa rezistă sau nu. În rest, membrii alianţei nu sunt vasali sau supuşi unii altora, aşa încât pot să aibă şi atitudini diferite, păreri diferite şi obiective diferite", a explicat Buzatu situaţia din coaliţie.

În opinia sa, nu este un semnal îngrijorător faptul că Mihai Răzvan Ungureanu a afost votat de o majoritate în Parlament. "Este străduinţă ca să creăm
crize în ţară, catastrofe. Nu este niciun semnal îngrijorător. Ce s-a întâmplat? A fost numit un om într-o funcţie a statului, Guvernul este la locul său, este în funcţiune, majoritatea parlamentară nu s-a destrămat, mai intră şi în vacanţă acum. Ce fel de semnal îngrijorător? Vom vedea cum vor evolua lucrurile în perioada de vară", a mai spus Buzatu. "Nu este nicio lipsă de autoritate. PSD este organizat bine, are structuri judeţene consolidate, ceea ce Partidul Social-Democrat poate înţelege este că un om poate fi bolnav, trebuie să se trateze bolile respective, să urmeze anumite proceduri medicale. Când va fi momentul, se va întoarce şi vom dicuta despre aspecte ale activităţii din partid", a adăugat lider al PSD Vaslui.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Jude'ean Dâmboviţa, a spus că toată lumea în PSD este fermă în a susţine că partidul trebuie să rămână la guvernare. "Toată lumea este foarte fermă în a susţine că PSD trebuie să rămână la guvernare. Este opinia tuturor membrilor de partid cu care ne-am întâlnit. În al doilea rând, trebuie să găsim acele formule care să ne asigure menţinerea coaliţiei", a spus Ţuţuianu, care este şi lider al PSD Dâmboviţa.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close