Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea anunță planul PSD împotriva lui Grindeanu: Moţiune de cenzură în Parlament depusă luni, dezbătută miercuri

Liviu Dragnea anunță planul PSD împotriva lui Grindeanu: Moţiune de cenzură în Parlament depusă luni, dezbătută miercuri

Liviu Dragnea anunță planul PSD împotriva lui Grindeanu: Moţiune de cenzură în Parlament depusă luni, dezbătută miercuri
de S.T.    |    15 Iun 2017   •   17:19

PSD a luat decizia ca luni să se depună moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, iar miercuri să fie dezbătută și votată, a anunțat liderul PSD Liviu Dragnea.

„Nu ne-am dorit această situație, și eu și majoritatea colegilor am sperat că după decizia de ieri(miercuri- n.red.) a CEX vă înțelege că astea sunt regulile democratice și trebuie să demisioneze. Regret, dar aici am ajuns”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că dacă Grindeanu ar fi dorit să nu se lungească această criză politică generată prin refuzul de a părăsi Palatul Victoria poate s-ar fi ajuns la o soluție amiabilă.

Liviu Dragnea: Mai mulți miniștri voiau oricum să plece din Guvern

„În ultimele două luni majoritatea miniștrilor veneau și la mine și la partid plângându-se că nu reușesc să aibă o comunicare corectă, normală cu premierul, că sunt blocaje administrative pe care trebuie să le rezolve premierul. Am avut mai multe discuții cu premierul și m-a asigurat că se vor regla aceste lucruri, se pare că nu s-a întâmplat”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea: Miniștrii s-au plâns că nu discută cu premierul

„Au fost mai mulți miniștri care de mai mult timp intenționau să plece din guvern din această cauza. Le-am cerut să nu facă asta pentru că am sperat până în ultima clipă ca guvernul să funcționeze(...). Sunt 200 și ceva de măsuri care nu au fost implementate”, a adăugat el.

Liderul PSD a vorbit și despre criticile aduse evaluării făcute.

„Când l-am propus pe Grindeanu, tot atunci am spus că la finalul primului semestru vom face o evaluare a activității guvernamentale. Trebuia să fie preocuparea principală a guvernului să facă această evaluare. Luni seară am avut o întâlnire cu mai mulți colegi cu acest raport pe masa, cu domnul Grindeanu. Nu a prea fost interesat de el”.

Citiți:

Dragnea: Sorin Grindeanu e o unealtă

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close