Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Este imposibil să instalăm un guvern bun în perioada următoare

Liviu Dragnea: Este imposibil să instalăm un guvern bun în perioada următoare

Liviu Dragnea: Este imposibil să instalăm un guvern bun în perioada următoare
14 Aug 2016   •   21:22

Liviu Dragnea, președintele PSD, a explicat, duminică, la ”Ediție Specială”, care sunt planurile PSD în privința Guvernului Cioloș, împotriva căruia ar putea fi depusă o moțiune de cenzură. Liviu Dragnea a explicat de ce acum și de ce au votat pentru învestirea acestui executiv.

”Am acordat votul de învestitură pentru că situația impunea să păstrăm stabilitatea și am avut încredere că oameni care nu au interese politice pot gestiona un an de zile...Mi s-a părut o mare nedreptate să iei niște drepturi de la veterani și persoanele cu dizabilități. Explicația lor nu stă în picioare” a spus Liviu Dragnea, explicând ce a dus la discuțiile despre o posibilă moțiune de cenzură.

”Intenția nu este să preluăm Guvernul, rămâne acesta până la alegeri. Nu putem să știm ce gândesc. Am văzut declarația primului-ministru, care a făcut un pas înapoi. Dăm înapoi discuția dintre mine și Dacian Cioloș. Dacă vor mai face așa ceva, moțiunea de cenzură poate fi reactivată oricând” a continuat Liviu Dragnea.

Președintele PSD consideră că orice scenariu ar fi urmat în continuare, nu se poate vorbi de un guvern PSD.

”Din păcate, abordarea noastră e pragmatică. Realist vorbind, este imposibil să instalăm un guvern bun în perioada următoare. Nu se poate face într-o zi. Am intra într-o dispută politică în care am ajunge tot cu Dacian Cioloș premier. Oricum, să stea liniștiți, avem majoritatea în Parlament” a mai spus președintele PSD.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala Liviu Dragnea PSD guvern
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close